sxoleio.eu

                   
   Αρχική      Διαδίκτυο      Online services

VirusTotal - Λήψη
Είναι μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας δεκάδες antivirus εφαρμογές. Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα πρόληψης λανθασμένων περιπτώσεων.

Prezi - Λήψη
Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καταπληκτικές παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο καμβά αντί για τις παραδοσιακές διαφάνειες. Εισαγάγετε κείμενο, εικόνες, βίντεο και άλλα αντικείμενα για να τα ενοποιήσετε. Δημιουργείστε μη γραμμικές παρουσιάσεις, με μεγέθυνση και σμίκρυνση.

Findicons - Λήψη
Είναι μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ελεύθερων εικονιδίων (icons). Βρίσκει αρχεία (εικόνες ή ico) ανάλογα με τη λέξη-κλειδί που θα δώσετε ή την λέξη-ετικέτα (tag) που θα επιλέξετε, από μια μεγάλη λίστα χιλιάδων αρχείων η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς.

SurveyMonkey - Λήψη
Το SurveyMonkey είναι μία πολύ καλή, δωρεάν online εφαρμογή δημιουργίας ερωτηματολογίων. Παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την οργάνωση και τη συλλογή απαντήσεων καθώς και την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, μέσω εύχρηστου περιβάλλοντος.

Iconarchive - Λήψη
Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία παροχής δωρεάν εικονιδίων. Διαθέτει εύκολο τρόπο εύρεσης και κατεβάσματος μιας εικόνας διαλέγοντας τύπο και μέγεθος. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πλουσιότερες και ποιοτικότερες online συλλογές.

Zamzar - Λήψη
Το Zamzar είναι ένας απίθανος δικτυακός τόπος που μας επιτρέπει την δωρεάν μετατροπή αρχείων συμπεριλαμβανομένων αρχείων εγγράφων, εικόνας, ήχου και βίντεο και άλλων πολλών, μέσω του πολύ απλού και εύχρηστου μενού του.

Pixlr - Λήψη
Ειναι μία δωρεάν online εφαρμογή με πάρα πολλές δυνατότητες, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα online επεξεργασίας φωτογραφιών με πλούσιες επιλογές επεξεργασίας εικόνας όπως το Adobe Photoshop. Θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

EXtreme Power Supply Calculator - Λήψη
Είναι η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα σχετικά με τον υπολογισμό της ισχύος για την αγορά τροφοδοτικού που ειναι μια δύσκολη επιλογή για το στήσιμο ενός σταθερού υπολογιστή. Η λάθος αγορά τροφοδοτικού μπορεί να είναι από σπατάλη χρημάτων μέχρι επικίνδυνη για το σύστημα.

Titanpad - Λήψη
Το Titanpad είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει τη συνεργατική συγγραφή κειμένου σε πραγματικό χρόνο από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Όλα τα άτομα που συμμετέχουν μπορούν να δούνε σε πραγματικό χρόνο αυτά που γράφουν οι υπόλοιποι.

PDFUnlock - Λήψη
Είναι μια πιο εύκολη online λύση για να ξεκλειδώσετε ασφαλισμένα αρχεία pdf και να καταργήσετε τη προστασία από αυτά τα αρχεία, έτσι ώστε να είστε σε θέση να επεξεργαστείτε, να εκτυπώσετε, να αντιγράψετε και να εξάγετε δεδομένα από τα προστατευμένα αρχεία pdf.

Guerrilla Mail - Λήψη
Ειναι μια πολύ καλή δωρεάν online υπηρεσία για αποστολή email ανώνυμα. Μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια διεύθυνση είτε με ένα τυχαίο και ψεύτικο username ή με ένα της επιλογής μας, σε πολλά διαφορετικά domains. Είναι μια γρήγορη και εύκολη επιλογή για στείλουμε περιστασιακά email ανώνυμα.

Pastebin - Λήψη
Η Pastebin ειναι μια γνωστή υπηρεσία διαμοιρασμού κειμένου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εργαλείο ανταλλαγής πηγαίου κώδικα. Ο καθένας μπορεί να αποθηκεύσει κάποιο (μεγάλο συνήθως) κείμενο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Google Translate - Λήψη
Η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία μετάφρασης της Google μεταφράζει άμεσα κείμενα και ιστοσελίδες. Αυτός ο μεταφραστής υποστηρίζει δεκάδες γλώσσες. Γρήγορη και δωρεάν μετάφραση, ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει αρκετά όταν το χρειαστείτε.

Mahara - Λήψη
Είναι ένα e-portfolio ανοικτού κώδικα και web εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχει στους χρήστες εργαλεία για δημιουργία και διατήρηση ενός ψηφιακού χαρτοφυλακίου της μάθησης τους και δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

FreeImgHost - Λήψη
Το FreeImgHost ειναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε δωρεάν αρχεία εικόνας και να τα μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας. Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό αρχείων εικονας και παρέχει αρκετό χώρο.

Goo.gl - Λήψη
Ένα διαδικτυακό δωρεάν εργαλείο για να περικόψετε έτσι ώστε συντομευθούν οι μεγάλες σε μήκος διευθύνσεις url σας. Σας επιτρέπει ακόμα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο, τα κλικ και referrers σε κάθε συντομευμένη σας διεύθυνση.

Transifex - Λήψη
Είναι ένα έργο τοπικοποίησης λογισμικού που επιτρέπει να βρίσκουν πάρα πολύ εύκολα οι ομάδες των μεταφραστών, τι απαιτήσεις μεταφράσεων υπάρχουν. Ταυτόχρονα, βοηθά πάρα πολύ τους δημιουργούς λογισμικού, με το να έρθουν σε επαφή με μεταφραστές που ενδιαφέρονται να τοπικοποιήσουν έργα λογισμικού.

Vyew - Λήψη
Το Vyew.com ειναι ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα για συνεργατική μάθηση και επικοινωνία. Περιέχει δυνατότητες διαμοιρασμού αρχείων, σημειώσεων, οπτικοακουστική επικοινωνία και άλλα πολλά. Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση του.

Slideshare - Λήψη
Είναι ένα site αποθήκευσης και διαμοιρασμού αρχείων κειμένου, pdf καθώς και παρουσιάσεων. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό είτε μέσω του email του, είτε να συνδεθεί μέσω του λογαριασμού του στο facebook και να διαμοιράσει αρχεία κειμένου αλλά και βίντεο.

Tagxedo - Λήψη
Είναι μια ιστοσελίδα όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν σύννεφα λέξεων (πιο ακριβής είναι ο αγγλικός όρος word clouds) χρησιμοποιώντας κείμενα, αγαπημένες φράσεις, άρθρα, μεμονωμένες λέξεις, κλπ. Οι λέξεις αποκτούν μέγεθος και χρώμα και παίρνουν το σχήμα και τη διάταξη μιας οποιασδήποτε φωτογραφίας.

SomeImage - Λήψη
Το SomeImage ειναι μια δωρεάν, γρήγορη και εύχρηστη διαδικτυακή εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε δωρεάν εικόνες στις ιστοσελίδες σας ή στο blog σας ή να τις μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας ή οπως αλλιώς θελήσετε.

Sumopaint - Λήψη
To Sumopaint αποτελεί ίσως την καλύτερη online εφαρμογή επεξεργασία γραφικών με εξαιρετικές δυνατότητες που πλησιάζουν κατά πολύ αυτές του photoshop. Διαθέτει πολυγλωσσικό περιβάλλον που υποστηρίζει και τα Ελληνικά. Επίσης η εφαρμογή διατίθεται και μέσω του app store.

Iconfinder - Λήψη
Μπαίνοντας στο iconfinder μπαίνεις σε μια τεράστια βάση icons (εικονιδίων) από όπου μπορείς να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Είναι μια πολύ λειτουργική, εντυπωσιακά απλή και πάρα πολύ χρήσιμη σελίδα.

PDFConverter - Λήψη
Αν θέλετε να μετατρέψτε τα αρχεία σας σε pdf τότε δοκιμάστε το Pdfconverter. Έχει δύο χαρακτηριστικά, πρώτον είναι δωρεάν και δεύτερον δε χρειάζεται εγκατάσταση. Μπορείτε να δημιουργείστε pdf αρχεία από σχεδόν οποιαδήποτε έγγραφο και το Pdfconverter  θα σας το στείλει με email.

Zygote Body - Λήψη
Με το Zygote Body μπορείτε να δείτε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της ανθρώπινης ανατομίας με δυνατότητες μεγέθυνσης, περιστροφής και αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε τα διάφορα στρώματα του δέρματος, των μυών, των ιστών και το σκελετικό σύστημα.

Online-Converter - Λήψη
Αν ψάχνετε για έναν online μετατροπέα αρχείων τότε δοκιμάστε τον Online-Converter. Επιλέξτε το αρχείο σας, δώστε τις πρόσθετες ρυθμίσεις και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο convert file. Σε λίγα λεπτά θα έχετε φορτώσει το αρχείο σας, θα το έχετε μετατρέψει και θα το κατεβάσετε στο pc σας.

Comic Master - Λήψη
Αν θέλετε να δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας κόμικ, δοκιμάστε το Comic Master. Χρησιμοποιήστε αυτή την online εφαρμογή για την ψηφιακή αφήγηση των ιστοριών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κόμικ χρησιμοποιώντας προσχεδιασμένους χαρακτήρες και περιβάλλοντα.

Wixie - Λήψη
Το Wixie είναι ένα online εργαλείο δημιουργίας. Όλοι σήμερα χρειάζονται ένα εργαλείο που είναι προσιτό οποτεδήποτε και οπουδήποτε και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία ζωγραφικής, κειμένου, clip art και φωνητικής εγγραφής για την ανάπτυξη online storybooks και flash animations.