sxoleio.eu

                   
   Αρχική      Πολυμέσα      Image editors

Gimp - Λήψη
Το Gimp αποτελεί ένα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση έναντι
άλλων εμπορικών εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας όπως το photoshop. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών και εικόνας με πάρα πολλές δυνατότητες για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.


Paint.NET - Λήψη
Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας αποκλειστικά για τα windows. Διαθέτει ένα πολύ όμορφο, πρωτότυπο και φιλικό περιβάλλον εργασίας. Μια ενεργή και διαρκώς αναπτυσσόμενη online κοινότητα παρέχει υποστήριξη, βοηθήματα βήμα προς βήμα και πολλά πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε.

Chasys Draw IES - Λήψη
Πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας γραφικών που περιλαμβάνει επεξεργασία, μετατροπή και θέαση εικόνων. Έχει σχεδιασθεί ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση ειδικά για multicore επεξεργαστές αλλά και συνεργασία με οθόνες αφής. Διατίθεται δωρεάν με όλες του τις δυνατότητες.

Photivo - Λήψη
Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, πλήρες με προηγμένους αλγόριθμους για να βελτιώσετε τις εικόνες σας. Υποστηρίζει πολλές επιλογές και προσφέρει εξαιρετικά εργαλεία. Απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και κάποιος αρχάριος.

Picasa - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών. Το Picasa είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας από την google. Σας βοηθάει να εντοπίσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας ακόμη και αυτές που έχετε ξεχάσει ότι είχατε και να τις οργανώσετε αυτόματα σε φακέλους.

Photoscape - Λήψη
Ένα εξαιρετικό και εύκολο στη χρήση λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες σας. Μερικές από τις λειτουργίες του ειναι η αλλαγή χρώματος και φωτεινότητας, η ισορροπία λευκού, η εικόνα με πλαίσια, το ψηφιδωτό, τα διάφορα φίλτρα, τα κόκκινα μάτια και άλλα.

Magix Photo Designer - Λήψη
Με τη συγκεκριμένη δωρεάν εφαρμογή απο μια μεγάλη εμπορική εταιρεία, μπορείτε να επεξεργαστείτε, να βελτιστοποιήσετε και να γίνετε δημιουργικοί με τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Έχει ό,τι χρειάζεται για να βρει μία μόνιμη θέση στο pc σας, ευχάριστο περιβάλλον, πλούσια χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης.

Serif PhotoPlus SE - Λήψη
Το Serif PhotoPlus SE είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να διορθώσετε και να ενισχύσετε ψηφιακές φωτογραφίες, να δημιουργήσετε όμορφα κινούμενα γραφικά για το web. Η δωρεάν έκδοση έχει ενσωματωμένες τις βασικές μόνο λειτουργίες.

Light Image Resizer - Λήψη
Αλλάξτε το μέγεθος και το format των εικόνων. Μετά την εγκατάσταση του, ενσωματώνεται στον windows explorer και ενεργοποιείται με δεξί κλικ πάνω σε ένα αρχείο. Μεταξύ άλλων σας επιτρέπει να αλλάξετε με ένα κλίκ το μέγεθος σε πολλές εικόνες. Αλλά και η ταυτόχρονη ενσωμάτωση υδατογραφήματος είναι εφικτή.

FotoMorph - Λήψη
Το FotoMorph είναι δωρεάν επαγγελματικό εργαλείο γραφικών που καθιστά εύκολη τη δημιουργία animations με εικόνες που μεταμορφώνονται από τη μια στην άλλη. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο γραφικών με μια σειρά από χρήσιμες επιλογές. Δημιουργήστε εντυπωσιακά morphing animations με ελάχιστη προσπάθεια.

Caesium - Λήψη
Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χώρο στον υπολογιστή σας καθώς και χρόνο κατά το ανέβασμα των φωτογραφιών σας στο internet, μειώνοντας με το βέλτιστο τρόπο, το μέγεθος αρχείου τους. Το περιβάλλον εργασίας του είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό.

FotoMix - Λήψη
Είναι ένα πολυεργαλείο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες σύμφωνα
με το δικό σας στυλ. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε βασικές φωτογραφικές ρυθμίσεις όπως περικοπή, περιστροφή και αλλαγή μεγέθους. Μπορείτε να φτιάξετε μια συλλογή από προσαρμοσμένες φωτογραφίες.

Ashampoo Photo Commander - Λήψη
Είναι μια εφαρμογή για την οργάνωση, επεξεργασία, διανομή και παρουσίαση φωτογραφικών συλλογών με επιπλέον ήχο και αναπαραγωγή βίντεο καθώς και δυνατότητες διαχείρισης. Περιλαμβάνονται όλα τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που χρειάζεστε. Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με ένα κλικ.

FotoSketcher - Λήψη
Είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο γραφικών που μπορεί να μετατρέψει ψηφιακές φωτογραφίες σε έργα τέχνης, μέσα σε δευτερόλεπτα. Μετατρέψτε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε εντυπωσιακούς πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, ζωγραφιές, και πολλά ακόμα. Ένα πανίσχυρο πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες.

Photo Pos Pro - Λήψη
Είναι ένα ισχυρό και δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας raster γραφικών. Η εφαρμογή υποστηρίζει στρώματα, μάσκες και ειδικά εφέ, ειναι επίσης εξοπλισμένη με μηχανισμούς για τη βελτίωση της εικόνας, όπως η μείωση των κόκκινων ματιών. Περιλαμβάνει όμορφη διεπαφή και χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.

TwistedBrush Open Studio Free - Λήψη
Έχει ένα ασυνήθιστο περιβάλλον, αντίθετα από τα συνήθη εργαλεία και χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσετε. Έχει αρκετές λειτουργίες με τις οποίες μπορείτε να παίξετε και αξίζει τον κόπο. Δημιουργήστε έργα τέχνης και ανανεώστε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας με αυτό το ευέλικτο εργαλείο γραφικών.

Paintstar - Λήψη
Eίναι ένα απλό και καλό πρόγραμμα για επεξεργασία εικόνας. Η χρήση του είναι απλή και διαισθητική. Υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές αρχείων, πολλαπλά στρώματα και περιλαμβάνει εκατοντάδες φίλτρα. Σημείωση ότι λειτουργεί με πολύ μικρή κατανάλωση μνήμης και πόρων συστήματος.

Photobie - Λήψη
Το Photobie επιτρέπει στους χρήστες, είτε αρχάριους ή έμπειρους, την χρήση προηγμένων εργαλείων χειραγώγησης της εικόνας. Εξαφανίστε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας. Πολύ εύκολο στη χρήση του. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για προσωπική χρήση.

PicPick Tools - Λήψη
Το PicPick Tools είναι εξαιρετική λύση και θα σας δώσει ακριβώς ότι χρειάζεστε για την επεξεργασία και την μορφοποίηση των αγαπημένων σας εικόνων. Διαθέτει πολλές λειτουργίες όπως επιλογή χρωμάτων, παλέτα χρωμάτων, pixel χάρακα, μοιρογνωμόνιο, crosshair, whiteboard και άλλες.

FastStone Photo Resizer - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για την αλλαγή του μεγέθους των ψηφιακών φωτογραφιών. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι μπορεί να αλλάξει το μέγεθος, να μετονομάσει, να κόψει, να προσθέσει κείμενο σε εικόνες. Τις εικόνες σας μπορεί να τις μετατρέψει σε διάφορα σχήματα και υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων.

Zoner Photo Studio Free - Λήψη
Ένας πραγματικά πολύ δυνατός παίκτης στο χώρο των image viewers με βασικές δυνατότητες τροποποίησης, που είναι πραγματικός ελβετικός σουγιάς. Διαθέτει εντυπωσιακό interface και έρχεται με πολλές ευκολίες και λειτουργίες για τον καθημερινό χρήστη. Γρήγορο και σταθερό πρόγραμμα που αξίζει να δοκιμάσετε.

PearlMountain Image Resizer Free - Λήψη
Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε ταυτόχρονα πολλές εικόνες, απαλάσοντάς σας από τον κόπο να κάνετε την
ίδια αλλαγή σε ένα ένα αρχείο ξεχωριστά. Υποστηρίζει μαζική αλλαγή μεγέθους των εικόνων, μετονομασία
καθώς και μετατροπή του τύπου αρχείου. Επεξεργαστείτε μαζικά τα αρχεία εικόνας σας.

Image Tuner - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα για τη μαζική μετατροπή, μετονομασία, αλλαγή μεγέθους και προσθήκη υδατογραφήματος σε ψηφιακές φωτογραφίες και εικόνες. Υποστηρίζει πολλούς τύπους εικόνων και μπορεί να τους μετατρέψει σε jpeg, bmp, png, tiff και gif.

Image Analyzer - Λήψη
Αν το Photoshop πέφτει λίγο βαρύ για σας ή για τον υπολογιστή σας ή για τη τσέπη σας ή για όλα μαζί, τότε να χρησιμοποιήστε το Image Analyzer και δεν θα σας λήψει σχεδόν τίποτε. Για τόσο μικρό πρόγραμμα είναι απίστευτα πολλές οι δυνατότητές του. Εύκολος χειρισμός με πάρα πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες.

Microsoft Photo Story - Λήψη
Είναι ο ευκολότερος και πιο πρωτότυπος τρόπος για να οργανώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες, να τις διορθώσετε, να τις προσαρμόσετε και να τις δώσετε ζωή. Μπορείτε να αρχίσετε διορθώνοντας λάθη των φωτογραφιών σας όπως το χρώμα, φωτεινότητα, μέγεθος, να διορθώσετε τα κόκκινα μάτια και άλλα πολλά.

JetPhoto Studio - Λήψη
Είναι ένα ενα ελεύθερο πρόγραμμα που έχει όλα τα εργαλεία για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να αλλάξετε την αντίθεση των εικόνων, αλλαγή και προσθήκη ειδικών χαρακτήρων, προσθήκη υπότιτλων και άλλα. Χρησιμοποιείται επίσης και για την δημοσίευση φωτογραφιών στο internet.

SView5 - Λήψη
Μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα, το κοντράστ και τις τιμές γάμμα των ψηφιακών σας φωτογραφιών. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε και το μέγεθος τους, να καθαρίσετε μια λήψη από τα κόκκινα μάτια που προκαλεί το φλας. Ακόμα να μάθετε πληροφορίες για τις φωτογραφίες καθώς το SView5 μπορεί να διαβάζει αρχεία exif.