sxoleio.eu

                   
   Αρχική      Υπολογιστής      Cleaners

CCleaner - Λήψη
Αναλαμβάνει να αφαιρέσει από τον υπολογιστή σας τα περιττά κατάλοιπα και τα άχρηστα ίχνη των εφαρμογών. Να καθαρίσει τα προγράμματα περιήγησης, το ιστορικό εντολών και ιστοσελίδων, τις εγγραφές στο μητρώο που δεν χρειάζονται πια και άλλα. Καταπληκτική εφαρμογή που ενσωματώνει και ένα ικανό registry cleaner.

Wipe - Λήψη
Το Wipe είναι ένα εργαλείο προστασίας απορρήτου που διασφαλίζει πως οι δραστηριότητες σας δεν θα αποκαλυφθούν. Εκτός της εκκαθάρισης του ιστορικού του περιηγητή σας και των cookies, το πρόγραμμα θα σβήσει επίσης τις πληροφορίες αυτόματης συμπλήρωσης, index.dat αρχεία και όλα τα προσωρινά δεδομένα.

Comodo System Utilities - Λήψη
Χρησιμοποιήστε το Comodo System Cleaner για να εντοπίσετε και να απομακρύνετε αρχεία που δεν χρειάζεστε πλέον, καθαρίζοντας και τη registry από άχρηστες εισαγωγές. Θα απομακρύνει επίσης τα άχρηστα εικονίδια, θα αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης και θα διαγράψει όλα τα τα προσωρινά αρχεία.

SlimCleaner - Λήψη
Είναι ένα ισχυρό εργαλείο συντήρησης του pc, που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε, να βελτιστοποιήσετε και να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εντοπίζει και καταργεί τα προσωρινά αρχεία που έχουν απομείνει στα windows από τις εφαρμογές σας.

Wise Disk Cleaner Free - Λήψη
Ανακτήστε πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο, κατανέμοντας ή διαγράφοντας προσωρινά αρχεία. Το Wise Disk Cleaner Free θα ελέγξει το σύστημά σας, αναζητώντας άχρηστα αρχεία τα οποία μπορείτε να διαγράψετε. Αναλυτικό εργαλείο για την ανίχνευση και διαγραφή άχρηστων αρχείων, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.

DeleteOnClick Freeware - Λήψη
Όταν διαγράφετε ένα αρχείο ή φάκελο χρησιμοποιώντας τα windows, είναι σύνηθες για το αρχείο ή το φάκελο να μετακινείται στον κάδο ανακύκλωσης. Το DeleteOnClick διαγράφει εντελώς τα αρχεία με ένα κλικ αντί για την αποστολή τους στον κάδο ανακύκλωσης και καθιστά αδύνατη την επαναφορά τους.

PrivaZer - Λήψη
Το PrivaZer είναι η εφαρμογή που θα καθαρίσει τον υπολογιστή σας σε βάθος και θα αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα ίχνη των δραστηριοτήτων σας όχι μόνο στο pc σας αλλά και σε εξωτερικές συσκευές όπως σκληρούς δίκους, memory flash, κάρτες ακόμη και διαδικτυακούς δίσκους αποθήκευσης. Είναι εύκολο πρόγραμμα στη χρήση.

PC Decrapifier - Λήψη
Με το δωρεάν πρόγραμμα PC Decrapifier μέσω μιας αρκετά εύχρηστης αλλά και λεπτομερέστατης λίστας μπορείτε με ελάχιστα κλικ να ξεφορτωθείτε αρκετά άχρηστα προγράμματα απο τον υπολογιστή σας, γλυτώνοντας έτσι αρκετό χρόνο αλλά και κόπο.

Zappit System Cleaner - Λήψη
Ένα ικανό δωρεάν πρόγραμμα που αναλαμβάνει να καθαρίσει και να επιταχύνει τον υπολογιστή σας. Καθαρίζει όλα τα άχρηστα και περιττά αρχεία των windows, του internet, απελευθερώνει χώρο στον σκληρό δίσκο και βελτιστοποιεί γενικότερα το σύστημά σας.

nCleaner - Λήψη
Το nCleaner ειναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο πέρα από τον καθαρισμό των σκουπιδιών, περιέχει και λειτουργία ελέγχου του συστήματος, λειτουργίες παραμετροποίησης των windows, καθαρισμού χώρου, έλεγχο προγραμμάτων που τρέχουν στην εκκίνηση και άλλα.

Eraser - Λήψη
Διαγράψτε διαπαντός αρχεία με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Eίναι ένα προηγμένο εργαλείο ασφάλειας για τα windows που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε εντελώς τα ευαίσθητα δεδομένα από τον σκληρό σας δίσκo. Ειναι φυσικά δωρεάν και υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα.

TweakNow SecureDelete - Λήψη
Όταν διαγράφετε ενα αρχειο απο κάποιο σκληρό στην πραγματικότητα δεν διαγράφεται το αρχείο αλλα η διεύθυνση του. Έτσι εαν κάποιος τρέξει ενα recover utility θα μπορέσει πολύ εύκολα να βρεί το συγκεκριμένο αρχείο. Ο σωστός τρόπος για σχετικά ασφαλή διαγραφή του αρχείου ειναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Active@ KillDisk Suite - Λήψη
Ένα ισχυρό λογισμικό που σας επιτρέπει να κάνετε format και να διαγράψετε οριστικά όλα τα δεδομένα σε σκληρούς δίσκους και δισκέτες, αποκλείοντας οποιαδήποτε δυνατότητα μελλοντικής αποκατάστασης των διαγραμμένων αρχείων και φακέλων. Kαταστρέφει τα δεδομένα μόνιμα.

FCleaner - Λήψη
Το Fcleaner είναι ένα freeware λογισμικό, το οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά στον καθαρισμό σκουπιδιών και της registry του υπολογιστή σας. Επιπλέον έχει λειτουργία απεγκατάστασης προγραμμάτων και σύστημα διαχείρισης προγραμμάτων που τρέχουν κατά την εκκίνηση.

MiniTool Drive Wipe - Λήψη
Ελεύθερο λογισμικό για σκληρούς δίσκους. Μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα απο το δίσκο και τα partition σας, πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα. Υποστηρίζει όλους τους σκληρούς δίσκους που αναγνωρίζονται από τα windows όπως ide, sata, scsi, usb εξωτερικοί δίσκοι. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τη λειτουργία του.

Disk Cleaner - Λήψη
To Disk Cleaner είναι μια ελαφριά μικρή και δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει και να καθαρίσει τα προσωρινά αρχεία, τα αρχεία καταγραφής, την cache, τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, την ιστορία, τα cookies και πολλά άλλα.

Hardwipe - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόνιμη διαγραφή δεδομένων στο σκληρό δίσκο και σε διάφορα άλλα φορητά μέσα αποθήκευσης, προστατεύοντάς τα προσωπικά σας δεδομένα αφού μετά από τον καθαρισμό κανείς δεν θα μπορεί να τα ανακτήσει.

Dariks Boot and Nuke (DBAN) -
Λήψη
Είναι ένα δωρεαν live cd που σας βοηθάει να διαγράψετε οριστικά το περιεχόμενο των σκληρών σας δίσκων.
Το DBAN μπορεί να διαγράψει αυτόματα τα αρχεία όλων των σκληρών δίσκων που θα αναγνωρίσει κάνοντας το ιδανικό για περιπτώσεις που θέλετε να διαγράψετε με ασφάλεια όλα τα αρχεία που έχετε σε ένα pc.

Unlocker - Λήψη
Θα σας έχει τύχει κατα καιρούς σε διάφορα αρχεία, να σας εμφανίστηκε κατα την προσπάθεια διαγραφής τους κάποιο μήνυμα αδυναμίας διαγραφής χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος. Τη λύση στο πρόβλημα αυτό, έρχεται να τη δώσει το Unlocker. Πρόκειται για μια απλή και ελαφριά εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια.

File Shredder - Λήψη
Δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να διαγράψετε τα προσωπικά σας αρχεία ή φακέλους, καθιστώντας την επαναφορά τους δύσκολη έως αδύνατη. Χρησιμοποιείται σπάνια, αλλά αν θέλετε να πουλήσετε ή να πετάξετε τον παλιό σκληρό δίσκο, δεν θα έχετε φόβο μήπως κάποιος ανακτήσει τα αρχεία σας.

BleachBit -
Λήψη
To BleachBit ειναι ένα ακόμα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού του υπολογιστή σας. Πρόκειται για εργαλείο ανοιχτού λογισμικού, τρέχει σε windows και linux. Μπορεί να καθαρίσει τα σκουπίδια διάφορων εφαρμογών, όπως όλων των δημοφιλών φυλλομετρητών αλλά και άλλων πολλών.