sxoleio.eu

                   
   Αρχική      Διαδίκτυο      File sharing & p2p

μTorrent - Λήψη
Προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να διαμοιράσετε μεγάλα αρχεία μέσω internet και το πρωτόκολλο του έχει καταστεί εξαιρετικά δημοφιλές μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι ένα απο τα πιο γρήγορα, απλά αλλά και δωρεάν πρόγραμματα για να κατεβάσετε και να διαχειριστείτε torrents μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος εργασίας.

qBittorrent - Λήψη
Εφαρμογή διαχείρισης αρχείων torrent μέσω του p2p δικτύου bittorrent. Ανανεώνεται συχνά, υποστηρίζει τα κοινώς αποδεκτά πρωτόκολλα ενώ απασχολεί ελάχιστους από τους πόρους του υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους η οποία υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Deluge -
Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα torrent που ξεχωρίζει την λήψη αρχείων από το περιβάλλον και μπορείτε να το τρέξετε από διαφορετικούς υπολογιστές και με το οποίο θα αισθανθείτε αμέσως οικεία. Είναι ένα σταθερό και κλασικό πρόγραμμα, που γίνεται εντυπωσιακό εάν θέλετε να το ελέγχετε μέσω δικτύου.

iMesh - Λήψη
Είναι ένα peer 2 peer πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να μεταφορτώσετε όλους τους πολυμεσικούς τύπους αρχείων ήχου και εικόνας. Χρησιμοποιεί διαφορετικά δίκτυα για τις αναζητήσεις τους, για παράδειγμα gnutella, edonkey και fastrack.

BitLord -
Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία torrents, μια εναλλακτική λύση διαμοιρασμού αρχείων. Το BitLord είναι γραμμένο σε c++, υποστηρίζει τη λήψη πολλαπλών αρχείων ταυτόχρονα, μπορεί πολύ γρήγορα να μεταφορτώσει το torrent που διακόπηκε, μπορεί να φιλτράρει ips και άλλα πολλά.

Tribler - Λήψη
Είναι μια παραλλαγή του δημοφιλούς BitTorrent, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην 'πέφτει' υπό οποιαδήποτε συνθήκη, συμπεριλαμβανόμενων επιθέσεων από κυβερνήσεις και αντιπειρατικές οργανώσεις, ακόμα και όταν όλες οι μηχανές αναζήτησης torrents, οι κατάλογοι και οι ιστοσελίδες-trackers είναι offline.

Transmission - Λήψη
To Transmission είναι η προεγκατεστημένη εφαρμογή για το κατέβασμα torrent σε Unix διανομές και Mac. Ανοίγει αυτόματα ανοίγοντας ένα αρχείο torrent ή κάνοντας κλικ σε magnet link. Η εμφάνιση του είναι αρκετά λιτή, είναι μια καλή λύση που δεν χρειάζεται εγκατάσταση γιατί έρχεται πακέτο με τη διανομή.

BitTorrent - Λήψη
Είναι πρόγραμμα p2p ανταλλαγής αρχείων μεταξύ χρηστών. Χρησιμοποιείται, δηλαδή, για να κατεβάσουμε αρχεία που δεν φιλοξενούνται σε κάποιον κεντρικό διακομιστή (server), στον οποίο συνήθως πληρώνεις για τον χώρο που σου παρέχει, αλλά τοπικά στους σκληρούς δίσκους άλλων χρηστών του διαδικτύου.

Tixati - Λήψη
Είναι ένα πολύχρωμο torrents download client, το οποίο συνδυάζει ελκυστικό σχεδιασμό, με λειτουργικότητα. Στην κύρια οθόνη μπορείτε να δείτε αναλυτικά καθένα από τα αρχεία που λαμβάνονται. Διαθέτει ισχυρό αλγόριθμο που επιταχύνει τη μεταφορά αρχείων και ελαχιστοποιεί τα προβλήματα.

BitComet - Λήψη
Επιτρέπει να μοιράζεσαι και να μεταφέρεις αρχεία που δουλεύουν σε πρωτόκολλο p2p, επιτρέπει επίσης τη διανομή αρχείων μεγάλου μεγέθους σε υψηλή ταχύτητα. Μπορείς να λαμβάνεις αρχεία ταυτόχρονα, παράλληλα, με περιορισμό της ταχύτητας μεταφοράς και επίσης μπορείς να επικοινωνείς με άλλους χρήστες.

Vuze - Λήψη
Το Vuze, γνωστό ως Azureus, είναι ένα πανίσχυρο πρόγραμμα bit torrent που κάνει εύκολο τον εντοπισμό, και το μοίρασμα αρχείων. Έχει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που θα σας φανεί πολύ οικείο. Είναι απαιτητικό σε πόρους συστήματος, ωστόσο είναι ένα γρήγορο εργαλείο με αρκετές χρήσιμες δυνατότητες.

Halite - Λήψη
Το Halite ειναι ένας torrent client που διαθέτει μια αρκετά απλή εμφάνιση. Το μενού του μπορεί να είναι ελαφρώς μπερδεμένο, ειδικά για έναν αρχάριο χρήστη. Παραμετροποιήσιμο χωρίς να διαθέτει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με άλλα προγράμματα της κατηγορίας του.

StealthNet - Λήψη
Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας δωρεάν peer to peer (p2p) client με την διαφορά ότι ανήκει στην κατηγορία των ασφαλέστερων προγραμμάτων του είδους. Το δίκτυο rshare καθώς και το πρωτόκολλο δικτύου έχουν αναπτυχθεί με στόχο την ισχυρή προστασία με έμφαση στην ανωνυμία του χρήστη.

FrostWire - Λήψη
Το FrostWire είναι μια νέα αναθεώρηση του προγράμματος LimeWire. Είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να μοιράζεσαι αρχεία που βασίζεται στο πρωτόκολλο gnutella. Επίσης είναι συμβατό με το δίκτυο bittorrent.
Σκοπός του η βελτίωση μερικών χαρακτηριστικών του προγράμματος LimeWire και η προσθήκη καινούριων.

BearShare - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα για να μοιράζεστε κάθε τύπο αρχείων που χρησιμοποιεί το δίκτυο gnutella, που σας επιτρέπει να μπαίνετε σε έναν από τους μεγαλύτερους διακομιστές αρχείων που υπάρχουν. Με τη μοντέρνα διασύνδεσή του φέρνει όλα τα εργαλεία τα οποία έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους τύπους προγραμμάτων.

SoMud - Λήψη
Δωρεάν εφαρμογή file sharing με υψηλή ευχρηστία, ασφάλεια και ταχύτητα. Απλά αναζητήστε το αρχείο που θέλετε και το κατεβάζετε. Αποτελεί ουσιαστικά ένα ενιαίο πρόγραμμα από το οποίο κατεβάζετε αρχεία μέσω των πρωτοκόλλων http, ftp και bittorrent και το πλεονέκτημά του είναι το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του.

Mp3 Rocket - Λήψη
Λογισμικό για ταχύτερη ανταλλαγή μουσικής, τηλεοπτικών σειρών, παιχνιδιών, ταινιών και γενικά downloads. Βραβευμένο λογισμικό που παρέχει την πιο έξυπνη και γρήγορη πρόσβαση σε εκατομμύρια αρχεία. Συνδυάζει ισχυρές gnutella και bittorrent τεχνολογίες. Διαθέτει φρέσκο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας.

Shareaza - Λήψη
Το Shareaza είναι ένα peer to peer πρόγραμμα διαμοιρασμού αρχείων που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα gnutella, gnutella2, edonkey network, bittorrent, ftp και http. Προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε τέσσερα από τα παραπάνω δίκτυα και δεν εμφανίζει ενοχλητικές διαφημίσεις και pop ups.

Ares - Λήψη
Το Ares είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα file sharing πρόγραμμα που επιτρέπει το διαμοιρασμό κάθε μορφής ψηφιακού αρχείου απο τον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιεί το δικό του peer to peer δίκτυο. Είναι μικρό σε μέγεθος, απλό σε λειτουργία και πολύ γρήγορο.

BitSpirit - Λήψη
Είναι ένας πολύ ισχυρός και εύκολος στη χρήση bit torrent client που δεν παρέχει μόνο την πλήρη εφαρμογή, δηλαδή το πρωτόκολλο bit torrent, αλλά και πολλα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει ταυτόχρονο download, το πρωτόκολλο upnp maping, το nat traversal, το dht δίκτυο και άλλα.

BearFlix - Λήψη
Αποτελεί εναλλακτική λύση για να κατεβάσετε αρχεία βίντεο από το internet. Όλοι οι χρήστες αυτού του προγράμματος σε όλο τον κόσμο μπορούν να μοιραστούν και να κατεβάσουν τα βίντεο στο διαδίκτυο. Έχει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης που μπορούμε να αναζητήσουμε τα βίντεο που μας ενδιαφέρουν.

MediaGet - Λήψη
Το MediaGet είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να κατεβάσετε αρχεία torrent στο διαδίκτυο. Ικανό, γρήγορο και λειτουργικό λογισμικό για την αναζήτηση και λήψη αρχείων πολυμέσων που θα είναι χρήσιμο τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους χρήστες.

eMule - Λήψη
Το eMule είναι ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων που μας επιτρέπει να μεταφορτώσουμε αρχεία μεγάλου μεγέθους με σχετική άνεση. Είναι το πιο διαδεδομένο σε εφαρμογές ανταλλαγής λόγω της σταθερότητάς του, του σχεδίου, της ταχύτητας, των ενημερώσεων που μας προσφέρει αφού ο κωδικός του είναι ανοιχτός.

Cabos - Λήψη
Πρόγραμμα για εύκολο διαμοιρασμό αρχείων με εύκολη αναζήτηση και λειτουργικότητα στο κατέβασμα. Είναι πρόγραμμα διαμοιρασμού αρχείων της gnutella. Είναι δωρεάν και δεν περιέχει κακόβουλο λογισμικό. Παρέχει αρκετές δυνατότητες μέσα απο μια απλή διεπαφή χρήστη.

ApexDC++ - Λήψη
Το ApexDC++ είναι μια πραγματικά πλούσια δικτυακή αποθήκη. 'Εχει τα πάντα, αλλά για να τα βρείτε θέλει λίγη εξάσκηση. Μπορεί η πρώτη εικόνα του προγράμματος να σας προβληματίσει αλλά δεν είναι καθόλου δύσχρηστο, είναι η αρχική επαφή που θα σας μπερδεύσει.

DC++ - Λήψη
Το DC++ είναι ένα από τα πιο κοινά προγράμματα για την ανταλλαγή αρχείων και βασίζεται στο σύστημα peer to peer. Eίναι ένα πρόγραμμα πολύ απλό στη χρήση και παρουσιάζει ποικιλία στο περιεχόμενο με το οποίο μπορείς να αναζητήσεις αρχεία βίντεο, εγγράφων, μουσικής και άλλα πολλά.

StrongDC++ - Λήψη
Το γνωστό σε όλους πρόγραμμα διαμοιρασμού DC++ που βασίζεται σε hubs αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ισχυρό και δυνατό. Μπορούμε να πούμε πως ειναι το DC++ με αναβολικά. Κατεβάζεις από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα μέσω ενος εύχρηστου γραφικού περιβάλλοντος.