sxoleio.eu

                   
   Αρχική      Πολυμέσα      Audio tools

Audacity - Λήψη
Είναι ένα ελεύθερο, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να
ηχογραφήσετε ζωντανή μουσική, να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε, να αποκόψετε, να αντιγράψετε, να ενώσετε αρχεία ήχου και να κάνετε μίξη σε ήχους. Να αλλάξετε την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης.

OpenMPT - Λήψη
Ένα καταπληκτικό δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αναπαράγετε επαγγελματικών προδιαγραφών μουσική στον υπολογιστή σας. Είναι ένα ικανότατο πρόγραμμα που υποστηρίζει ευρεία ποικιλία προηγμένων χαρακτηριστικών. Είναι απο τις ελάχιστες δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία μουσικής.

Free Audio Editor - Λήψη
Είναι ένα βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει ένα ισχυρό mp3 editor και έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε mp3 καθώς και wma, wav, ogg αρχεία. Διαθέτει όμορφο interface, το οποίο είναι εύκολα κατανοητό και απο αρχάριους χρήστες. Η δωρεάν έκδοση του δεν μετατρέπει αρχεία από wav σε mp3.

Music Editor Free - Λήψη
Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου ακόμα και χωρίς να έχετε ειδικές γνώσεις. Εμφανίζει τα αρχεία ήχου σε κυματομορφή, παρέχοντας αρκετές χρήσιμες δυνατότητες, όπως αποκοπή τμημάτων του ήχου, μεταβολή της έντασης, εισαγωγή ηχητικών clips σε οποιοδήποτε σημείο και πολλά άλλα.

Freemake Music Box - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια από τις βάσεις δεδομένων μουσικής του web αλλά και από τα video portals, δημιουργώντας στη συνέχεια play lists με αυτά. Βρείτε δωρεάν online μουσική, ακούστε χιλιάδες τραγούδια, οργανώστε τη μουσική συλλογή σας με ένα πιο απλό τρόπο.

MP3 Quality Modifier - Λήψη
Εύχρηστη εφαρμογή που επιτρέπει την αλλαγή της ποιότητας μουσικών αρχείων τύπου mp3. Επιτρέπει να μειώσετε την απόδοση των αρχείων σε επίπεδο χαμηλότερο από αυτό που είναι ήδη. Ιδανικό για περιπτώσεις που κάποια mp3 είναι σε υψηλότερη απόδοση και θέλετε να τη μειώσετε, εξοικονομώντας χώρο στο δίσκο.

The Godfather - Λήψη
Πρόκειται για τον καλύτερο mp3 manager κατά πολλούς και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία. Η πιο χρήσιμη λειτουργία του είναι είναι οι διαδικασίες id3 tag και rename. Έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες όσον αφορά το management των mp3s σας και δεν πρέπει να λείπει από κανέναν οργανωμένο μουσικόφιλο.

AIV MP3 Cutter - Λήψη
To AIV MP3 Cutter είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να κόψετε τα mp3 σας ακριβώς εκει που θέλετε. Ιδανικό για όσους θέλουν να φτιάξουν ήχους κλήσεις για το κινητό τους. Εύκολο στην χρήση, πολύ απλό και δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου.

mp3DirectCut - Λήψη
Είναι ένας δωρεάν διαχειριστής αρχείων ήχου, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τα τραγούδια σας, αξιοποιώντας τα όσο περισσότερο γίνεται. Μπορείτε να εξομαλύνετε την αύξηση ή τη μείωση έντασης, και να απαλύνετε την αρχή και το τέλος ενός τραγουδιού αν είναι απότομο, χωρίς να αλλάξετε την ποιότητα ήχου.

UltraMixer Free - Λήψη
Eίναι μία freeware για προσωπική χρήση μόνο, εφαρμογή μίξης ήχου που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ψηφιακή μουσική σε διάφορες μορφές, όπως mp3, wma, aac, ogg, wav και audio cds σε πραγματικό χρόνο. Η μοναδική απαίτηση είναι η ύπαρξη κάρτας ήχου στον υπολογιστή σας.

Wavosaur - Λήψη
Αποτελεί τη καλύτερη δυνατή λύση για εκείνους που θέλουν απλά και γρήγορα, να κόψουν, να μιξάρουν, να συνθέσουν ή ακόμη και να προσθέσουν ποικίλα sound effects στα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια. Το απίστευτα μικρό μέγεθος του είναι αντιστρόφως ανάλογο των δυνατοτήτων του.

Koyote Free MP3 Cutter - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα που σας λύνει τα χέρια στην επεξεργασία των μουσικών αρχείων mp3. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε εύκολα να κόψετε τμήματα των μουσικών αρχείων πχ. το ρεφρέν, να προσθαφαιρέσετε ένταση σε συγκεκριμένα τμήματά τους και άλλες πολλές επιλογές.

Balabolka - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν ικανό και αποτελεσματικό text-to-speech βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ακούσετε το γραπτό κείμενο. Όλες οι φωνές του υπολογιστή που ειναι εγκατεστημένες είναι διαθέσιμες στο Balabolka. Το κείμενο στην οθόνη μπορεί να αποθηκευτεί ως wav ή mp3.

Mp3tag - Λήψη
Δωρεάν επεξεργαστής μεταδεδομένων (metadata editor) που υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων ήχου. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι η επεξεργασία των tags, η αυτόματη δημιουργία playslist των τραγουδιών, η αλλαγή χαρακτήρων ή λέξεων από τα tags, η εισαγωγή και εξαγωγή πληροφοριών tags κ.α.

MediaMonkey - Λήψη
Οργανώστε την μουσική σας. Μπορείτε να εξοπλίσετε τα τραγούδια mp3 που έχετε με id3 tags, να γράψετε αρχεία σε cds και να μετατρέψετε αρχεία μουσικής σε άλλα formats, να γεμίσετε τον mp3 player σας με τραγούδια με απλό drag and drop. Δημιουργήστε playlists και συχρονίστε τον media player σας.

Canorus - Λήψη
Το Canorus είναι ένα λογισμικό για δημιουργία μουσικής. Υποστηρίζει τη συγγραφή παρτιτούρας στο pc, την εισαγωγή ψηφιακών αρχείων, τη διασύνδεση με συσκευές midi, καθώς και την εξαγωγή αρχείων σε όλους τους τύπους. Προσφέρει ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον που επιτρέπει την εύκολη εκμάθηση και αξιοποίηση του.

ZaraRadio - Λήψη
Είναι ένα ισχυρό λογισμικό για την αυτοματοποίηση της αναπαραγωγής ήχου. Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικούς σκοπούς και για ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα πλούσια χαρακτηριστικά του αλλά και η ευκολία χρήσης του το καθιστούν εργαλείο και για άλλες χρήσεις.

Audiograbber - Λήψη
Μπορείτε να αντιγράψετε τα τραγούδια από cd στο σκληρό δίσκο. Η αντιγραφή γίνεται απ' ευθείας από την ψηφιακή πηγή, όχι μέσω της κάρτας ήχου και έτσι δημιουργείτε τέλεια αντίγραφα των πρωτοτύπων. Μπορείτε να ισορροπήσετε τα τραγούδια ώστε να έχουν την ίδια ένταση, να διαγράψετε τα κενά στην αρχή ή το τέλος.

MP3gain - Λήψη
Εάν έχετε βαρεθεί να χαμηλώνετε ή να δυναμώνετε τον ήχο στον mp3 player σας κάθε φορά που αλλάζει το τραγούδι, τo MP3gain αναλύει και προσαρμόζει την ένταση των mp3 αρχείων σας έτσι ώστε όλα να έχουν την ίδια ένταση. Η όλη διαδικασία γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των αρχείων σας.

TagScanner - Λήψη
Μετονομάστε αυτόματα και τοποθετήστε ετικέτες σε όλη την μουσική σας συλλογή με λίγα κλικ. Είναι ένας ευέλικτος επεξεργαστής ετικετών που κάνει εύκολη την οργάνωση της μουσικής σας. Μπορεί αυτόματα να βάλει ετικέτες στα αρχεία ήχου σας βάση των ονομάτων του φακέλου ή διαδικτυακών βάσεων δεδομένων.

VirtualDJ - Λήψη
Ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα μίξης μουσικής. Ζήστε στιγμές επαγγελματία dj μιξάροντας τα mp3 σας στα δύο deck του VirtualDJ. Bάλτε διάφορους ήχους πάνω στα mp3 σας ενώ τα παίζετε, κάντε scratch με το χέρι σας επάνω στα deck, υποστηρίζει drag and drop λειτουργία και πολλά άλλα.

Free Audio Editor - Λήψη
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου. Το Free Audio Dub είναι ένα ελεύθερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου που σας επιτρέπει να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα τμήματα από τα μουσικά αρχεία σας, χωρίς να χάνετε την αρχική ποιότητα. Απλό στη χρήση, εύκολο και χρήσιμο λογισμικό.